Završetak trajanja projekta “Socijalizacija hrvatskih branitelja i njihov povratak u društvo”

Obavještavamo sve korisnike Europskog projekta “Socijalizacija hrvatskih branitelja i njihov povratak u društvo” o isteku trajanja projekta. Tijekom ove dvije godine, koliko je trajao projekt, zajedno smo komunicirali kroz individualan i grupni rad u obiliku predavanja vezanih za psihološku i pravnu tematiku, a pred kraj projekta kroz informatičke radionice. U radu smo i sami mnogo naučili o potrebama i problemima hrvatskih branitelja i njihovih obitelji, ratnim vojnim invalidima Domovinskog rata, te stradalnicima Domovinskog rata. Informirali smo korisnike o relevantnim psihološkim i pravnim temama, te pružali psihološku podršku korisnicima projekta. Nadamo se da smo bili od koristi svima s kojima smo stupili u kontakt u ovo kratko vrijeme, te da smo kod Vas napravili trajnu promjenu na bolje.

Nakon kratke pauze namjeravamo nastaviti sa radom, te će svi dosadašnji korisnici o nastavku projekta biti obaviješteni.

Zahvaljujemo svim korisnicima i suradnicima tijekom projekta te Vam želimo sve najbolje u budućnosti,

Vaš projektni tim i ZU HVIDR-a KŽ