Javni poziv za psihološko i socijalno osnaživanje te podizanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji

ZU Hvidra Karlovačke Županije odazvala se na javni poziv Ministarstva hrvatskih branitelja za ublažavanje posljedica epidemije bolesti COVID-19 i potresa 22. ožujka 2020. psihosocijalnim osnaživanjem te podizanjem kvalitete življenja hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, na temelju Strateškog plana Ministarstva hrvatskih branitelja za razdoblje od 2020. do 2022. godine.

U sklopu sadržaja aktivnosti planirane su grupna i individualna (telefonska i personalna) psihološka savjetovanja, po potrebi kućni posjeti, te prijevoz socijalno ugroženih korisnika, te provođenje informatičkih radionica u svrhu povećanja povezanosti hrvatskih branitelja, stradalnika i članova njihovih obitelji.

Za sve dodatne informacije obratite nam se osobno na adresu Domobranska 21, Karlovac, na br. telefona 047/613-095 ili na mail hvidrakarlovac@gmail.com.